Älä osta käytettyä saksalaista premium-autoa ilman kunnon istuimia! Kaaran viimeisimmän koeajoraportin (Mercedes GLE Coupé) yhteydessä Kaaran Youtube-kanavalla on keskusteltu Mercedesin laiskuudesta varustaa autojaan kunnon istuimilla. Moneen malliin ne saa lisärahalla, mutta esimerkiksi juuri GLE Coupéhen niitä ei saa kuin Mercedes-AMG 63-malleihin.
Olen toitottanut vuosikausia tätä asiaa, mutta se menee kovin huonosti perille: Älä tilaa saksalaista premium-autoa uutena saati osta sellaista käytettynä ilman kunnon istuinta! Sydäntäni koskee kovin paljon, kun selaan esimerkiksi Nettiauton tarjontaa mm. 3-sarjan BMW:een tai Audi A4:n osalta. Suurin osa autoista on varustettu lattanalla perusistuimella. Kirjoitan tämän vielä uudelleen, peräkkäisin sanoin: Älkää hyvät ihmiset ostako premium-autoanne ilman erikoisistuinta. Se on silkkaa hulluutta. Sama koskee Opeleita. Esimerkiksi uusi Astra. En missään tilanteessa ostaisi uutta Astraa tavallisella istuimella, kun on niin paljon parempaa tarjolla, ja kohtuulliseen hintaan. Näin on myös saksemannien kanssa, paitsi hinnan osalta, silti en mistään hinnasta ostaisi Mersua, Audia tai Biimeriä ilman kunnon istuinta. Siinä ei ole mitään järkeä. Joten jos olet tilaamassa uutta saksalaista autoa, luovu isommasta moottorista tai jostain muusta varusteesta, mutta ota erikoisistuin. Selkäsi kiittää joka päivä.

Opelin AGR-paketti alkaen 195 euroa

Kun tähän lisää Opelin tapauksessa naurettavan halpa hinta on suorastaan rikos ostaa auto perusistuimilla. Kuljettajan istuimen AGR -istuinpaketti (Urheiluistuimiin) maksaa nyt joulukuussa 2016 195,00 euroa ja kuljettajan ja etumatkustajan AGR -istuinpaketti maksaa 295,00 euroa. Tarkistettu Opelin verkkosivustolta 24.12.2016. Saksemanneissa erikoisistuin maksaa toki enemmän, mutta sen valinta kannattaa aina. Jos ei osaa erikoista kyllä katsoa asiaan oman selän kannalta niin mieti parempaa jälleenmyyntiarvoa. Antti Liinpää, Kaara.tv
Edellinen
Seuraava

Pin It on Pinterest

Jaa tämä

Jos tykkäsit näkemästäsi, jaa ystäviesi ja tuttaviesi kanssa!