AutoTeddy – Suomen rehellisintä autokauppaa

AutoTeddyn Myyntivälitys – enemmän rahaa autostasi

AutoTeddyn Myyntivälitys tarjoaa sinulle paremman myyntihinnan autostasi kuin myymällä itse/antamalla liikkeeseen, ja ilman vaivannäköä.

Mitä tämä tarkoittaa?

AutoTeddyn autoalan asiantuntijat myyvät autosi puolestasi ja hyvään hintaan. Tuomme auton historian, kunnon, varusteet jne. rehellisesti ilmi, mitään peittelemättä. Ymmärrämme asiakkaiden auton tunnearvon ja huolenpidon, onhan kysymyksessä useimmiten asunnon jälkeen toiseksi merkittävin hankinta rahallisesti. Tämä tarkoittaa myös sitä, että välitettävien autojen ostajat saavat hyviä yksilöitä luotettavasti. Myynti-ilmoitus laaditaan samalla tarmolla ja aidolla välittämisellä, aikaa säästämättä, ja mitään kursailematta.
Myyntivälitettäviin autoihin on saatavilla yhtäläiset rahoitusmahdollisuudet ja takuuvakuutukset kuin mitä normaaleissa autoliikkeissä.
  • Ei aliarvioida hintatasoa
  • Ymmärretään asiakkaan auton tunnearvo
  • Aina asiakkaan edunmukainen, ei oman edunmukainen
  • Tuodaan rehellisesti esille historia, hyvä kunto, varusteet jne.
  • Ammattimainen myynti-ilmoitus
  • Vastaavat rahoitus ja takuuvakuutukset saatavissa kuin autoliikkeestä

Mitä tämä tarkoittaa erityisesti erikoisempien ja kalliimpien autojen kohdalla?

Mitä kalliimpi, erikoisempi tai harvinaisempi auto, sitä haastavampaa sen myynti itse on, ja varsinkin hyvän hinnan saaminen. Myynti-ilmoituksen sisällöllä on entistä suurempi painoarvo kaupan ja hyvän lopputuloksen kannalta. Saat siis mitä parhaimman myynti-ilmoituksen autostasi ja AutoTeddyt etsimään autollesi ostajan, reiluun hyvään hintaan. Tutustu AutoTeddyn myyntivälityspalvelun ja ostovälityspalvelun sisältöihin.

Autollesi arvoisensa kohtelu. AutoTeddy

Tutustu palveluumme, jossa sinä hyvää huolta autostasi pitävä suomalainen saat enemmän rahaa vaihtaessasi uuteen
Haluan paremman kohtelun autolleni ja enemmän rahaa

Pin It on Pinterest