Koeajossa nelivetoinen Skoda Octavia RS, osa 1/2

Octavian mallivalikoimassa on ollut vaikka mitä versioita moneen makuun, mutta yhtä on puuttunut. Onneksi ei puutu enää! Nimittäin tämä: Sporttiversio RS:n neliveto.

Ulkoisesti ja tekniikaltaan se on täysin sama kuin etuvetoinen RS – yhdellä rajoituksella. Nelikon saa vain dieselinä ja kaksoiskytkin automaattilaatikolla, mutta molempina korimalleina. Tilat ovat pysyneet ennallaan, eli runsaina – painoa on tietysti tullut hieman lisää. Nyt 4,7-metrinen auto painaa melkein 1600 kiloa.

Hintaeroa etuvetoiseen tulee noin 2.600 euroa. Tämä yksilö maksaa perusasussaan juuri alle 39.000, mutta lisävarusteita on 6.000 euron edestä – osa niistä sellaisia, että hyvin tulee toimeen ilmankin. Makuasia tosin.

Ensiesitetty 14.2.2016

Katso koeajon toinen osa klikkaamalla linkkiä:

Koeajossa nelivetoinen Skoda Octavia RS, osa 2/2

Kaikki Kaaran koeajot, blogit ja muut sisällöt löydät osoitteesta: https://kaara.tv ja kaikki ohjelmat osoitteesta https://kaara.tv/ohjelmat Kaaran sosiaalisen media kanavat ovat: http://www.facebook.com/kaaratelevisiohttp://www.twitter.com/kaaratelevisiohttp://www.youtube.com/c/kaaratelevisio ja http://www.instagram.com/kaaratelevisio

Edellinen
Seuraava

Pin It on Pinterest