Antti Liinpää

Vastaava tuottaja / toimittaja

Antti Liinpää, 42, juhlii ohjelmasarjan toisen 40. jakson tuotantovuoden käynnistyessä 11-vuotista taivaltaan suomalaisen autoiluohjelman tuottajana ja toimittajana. Autointoilija Antti teki aikanaan medianomi (AMK) opintojensa päättötyönä Koeajo.tv-autoiluohjelmakonseptin, jota esitetiin Nelosella 1,5 vuotta ja 60 ohjelman verran. Sitä seurasi Start!, jota Antti luotsasi Nelosella 8 vuotta ja noin 300 ohjelmaa. Nyt on vuorossa Kutosen Kaara. Kaarassa Antti koeajaa  autoja suomalainen autoilija ja hänen tarpeensa mielessään.

Peter Geitel

Asiantuntija

”Petsku”, 70, on tiimin Grand Old Testman. Petsku on tehnyt ensimmäisen autotestinsä yli 50 vuotta sitten. Petsku on toiminut arvostetun Tekniikan Maailman toimittajana, mutta varsinaisen työuransa hän teki Vauhdin Maailma -lehden pitkäaikaisena päätoimittajana. Kaarassa Petsku koeajaa autoja niin että hänen koko laaja kokemuksensa tulee koko Suomen kansan käyttöön.

Entiset tekijät:

Mia Pelttari

Autotoimittaja

Mia, 34, aloitti autotoimittajan uransa vuoden 2013 kesällä, kun ohjelman tuotantoyhtiön Samuusin Antti Liinpää rekrytoi hänet Nelosen Startiin. Mialla on yli 10 vuoden kokemus autoalasta. Hän on työskennellyt mm. Audin, BMW ja Volvon palveluksessa. Kaarassa teräväsanainen Mia koeajoi autoja tutkivalla, tiukalla ja mutta oikeudenmukaisella otteella. Mia Pelttari siirtyi toukokuussa 2015 Tesla Motorsin palvelukseen.
***MAINOS***

1drywash pesee, kiillottaa ja suojaa autosi ilman pisaraakaan vettä

1drywash toimii hienosti niin maali-, kromi kuin lasipinnalla. Mustat listat, kojelaudat ja renkaan kyljet saa parhaiten puhtaaksi 1drywashin Kojelauta-, lista- ja rengaspuhdistuksella. Osta kätevästi verkkokaupastamme: www.drywash.fi. Katso miten 1drywash tehoaa todella likaiseen metallismustaan Mazdaan. Videossa näkyy hyvin myös miten 1drywashin Kojelauta-, lista- ja rengaspuhdistus toimii.

Tuotanto

Tuotantotalo Samuus Oy, Rauduntie 12 E 10, 02130 Espoo

Samuus_logo

Puh. 050 3365 707

antti.liinpaa(at)samuus.fi mia.pelttari(at)samuus.fi

Pin It on Pinterest