Kaaran vuoden 2017 toinen jakso

  Jos olet rekisteröitynyt Kaaran postituslistalle, pääset katsomaan jakson suoraan. Jos et ole ja haluat katsoa jakson, laita sähköpostisi playeriin niin pääset katsomaan ohjelman. Kaaran postituslistalle tulo kannattaa. Kaara ei lähetä sinulle roskapostia, vaan tiedon ensimmäisenä uusista jaksoista ja koeajoista, tiedon blogiteksteistä sekä rahanarvoisia tarjouksia.    

Sisältö

 

Volvo V90

Koeajossa uusi ja odotettu Volvo V90. Huhtikuun 2017 ensimmäisellä viikolla tuli tieto, että Volvo on kolmen ensimmäisenä kuukautena ohittanut Mercedesin myydyimpänä taksimallina. Uusi V90 on yksi syy tähän, mutta auto kiinnostaa paljon myös yksityis ja työsuhdeautoilijoita. Mitä mieltä Kaaran Antti on autosta? Katso niin tiedät.

Ford Edge

Ohjelman toisessa uuden auton koeajossa Antilla on testissä uusi iso katumaasturi Fordilta, Edge. Kaaran Antti kävi koeajamassa Edgen keväällä 2016 Espanjassa. Miltä auto tuntui Suomen maankamaralla? Katso niin tiedät.  

Autohankinnat

Kaara ja Antti Liinpää lähtivät mukaan Autohankinnat.fi-palveluun, jonka tavoitteena on tarjota yritys- ja yksityisautonhankkijoille parempaa palvelua ja fiksumpia hintoja. Miksi Kaara ja Antit lähtivät mukaan? Katso niin tiedät.  

#sinateetsuojatien

Kampanja #sinateetsuojatien starttasi maaliskuun 2017 lopulla. Ohjelmassa kuulet mitä mieltä Kaaran Antti on suojateista ja autoilijoista, jotka eivät anna tilaa jalankulkijoille.

Pin It on Pinterest